Home / Despre noi

Despre noi

Cu o activitate de peste 15 ani in domeniul confectionarii mobilierului tapitat echipa noastra isi dedica zi de zi intreaga experienta si pricepere in realizarea la cel mai inalt grad de calitate a proiectelor clientilor nostri. Fie ca este nou, fie ca este vorba de o retapitare, reconditionare, alegem cu multa atentie intreaga gama de materiale folosite.

Structurile sunt realizate in atelierul nostru de tamplarie exclusiv din lemn de esenta tare, stratificat, pal, panel, pentru o rezistenta superioara in timp.

Folosim elemente de imbinare profesionale pentru o dezasamblare usoara in cazul unei mutari.

Testam independent orice prototip inainte de implementare pentru siguranta clientilor nostri, si cel mai important asiguram GARANTIA produsului.

Pielea naturala ecologica, stofele si intreaga gama de materiale textile folosite in procesul de productie sunt furnizate de la cei mai mari producatori si importatori din domeniu si sunt insotite de certificate de calitate si fise tehnice conform normelor.

Ele sunt atent selectionate in functie de cerintele clientilor fie pentru o utilizare casnica fie pentru un trafic greu.